info@art.com.mk
+389 42 216 211
+389 70 370 200
Илинденска бр.132 Стар Трговски Центар, локал 17 Гостивар- Македонија

Преземи Материјали

Download Image
Прашања со точни одговори за Б категорија

Превземи материал со прашањата за Б категорија со точни одговори. 620 прашања (Знаци, Полиција, Семафор, Раскрсници, прашања со и без слики).

Превземи
Download Image
Прашања со точни одговори за Ц категорија

Превземи материал со прашањата за Ц категорија со точни одговори. Поделени се сите прашања што ќе ви излагаат во главниот тест за „Ц“ категорија.

Превземи
Download Image
Прирачник

Прирачник за возач почетник. Тука ќе ги научите сите правила во сообраќајот во Македонија.

Превземи

30 години искуство

+10.000 задоволени кандидати

Можност за плаќање на рати