info@art.com.mk
+389 42 216 211
+389 70 370 200
Илинденска бр.132 Стар Трговски Центар, локал 17 Гостивар- Македонија

За Нас

Aвто-Школото „АРТ“ е модерно училиште за возење со традиција од над 25 години успешна работа во областа на обука на кандидати за возачи во сите категории на моторни возила. Од 1995 година, Авто-Школото „АРТ“ беше сo локација на ул.Чеде Филиповски-Гостивар, а од 2000 година, Авто-Школа „АРТ“ стана со нова локација, имено улицата Илинденска бр. 132 стар трговски центар локал 17 . Поседуваме паркинг, канцеларија за прием на кандидати и просторија за предавања (теоретски дел) со капацитет од 16-30 кандидати, со модерна аудио-визуелна техничка опрема за презентација. Авто-Школа „АРТ“ со ригорозно вработување , ги избра најдобрите и најискусните инструктори за обука на кандидати како за теоретска и за практична настава.

About Us Image

30 години искуство

+10.000 задоволени кандидати

Можност за плаќање на рати