info@art.com.mk
+389 42 216 211
+389 70 370 200
Ilindenska nr.132 Qendra e vjetër tregtare, Lokali 17 Gostivar - Maqedoni

Rreth Nesh

Autoshkolla 'ART' është Autoshkollë moderne bashkëkohorе me tradicion me mbi 25 vite me punë të suksesshme në lëminë e aftësimit të kandidatëve për votiztje të të gjitha kategorive të automjeteve motorike. Nga viti 1995, Autoshkolla 'ART' ka qenë me lokacion ne rrugën rr. Cede Filiposki-Gostivar kurse nga viti 2000, Autoshkolla 'ART' bëhet me lokacion të ri gjegjësisht në rrugën Ilindenska nr. 132 Qendra e vjetër tregtare lokali 17. Posedojmë vend-parkim, zyrë për pranim të kandidatëve dhe klasë për mbajtjen e ligjeratave (Pjesa Teorike) me kapacitet prej 16-30 kandidatë, me pajisje moderne teknike Audio-Vizuale për prezantim. Autoshkolla 'ART' me rekrutim rigoroz, ka zgjedhur instruktorët më të mirë dhe më me eksperiencë në aftësimin e kandidatëve për pjesën teorike dhe atë praktike.

About Us Image

30 vite përvojë

+10.000 kandidat të kënaqur

Mundësi për pagesë me këste