info@art.com.mk
+389 42 216 211
+389 70 370 200
Ilindenska nr.132 Qendra e vjetër tregtare, Lokali 17 Gostivar - Maqedoni

Shkarko Materialet

Download Image
Pyetje / Pergjigje për kategorinë B

Shkakro Materialin për kategorinë B - 620 Pyetje. Të gjitha pyetjet për Kategorinë "B" (Shenja, Udhëkryqe, Polici dhe Semafori)

Shkarko
Download Image
Pyetje / Pergjigje për kategorinë C

Shkakro Materialin për kategorinë C - 120 Pyetje. Të gjitha pyetjet që do tju dalin në testin kryesor të kategorisë "C".

Shkarko
Download Image
Doracaku

Doracak për shofer fillestar. Këtu do mund të mësoni të gjitha rregullat e komunikacionit në RMV.

Shkarko

30 vite përvojë

+10.000 kandidat të kënaqur

Mundësi për pagesë me këste